Outdoor Eventing Westdorpe.

Een prachtig parcour, ideaal voor de beginnende ruiter en het minder ervaren paard.
De laatste voorbereidingen worden getroffen. We houden u op de hoogte via de website en Facebook voor het laatste nieuws.

Voor vragen kunt u ons bereiken via info@hcmiddenzeeuwsvlaanderen.nl.
Outdoor Eventing Westdorpe
Outdoor Eventing Westdorpe Voor de 5de keer komt Outdoor Eventing Westdorpe terug! De gehele dag is er volop ruimte voor de 3 disciplines van de paardensport. Springen, dressuur en cross komen allemaal samen op 1/2 september 2018. Haal het uiterste uit jezelf en je paard op onze prachtige locatie.

Accomodatie De gezellige sfeer en mooie omgeving maken van Eventing Westdorpe een bijzondere dag voor ruiter en publiek. Kijk je ogen uit bij de verschillende niveau’s en in de ruitersportzaak. Voor de jongste onder ons is er kinderanimatie en voor de volwassenen is de bar de hele dag open. Hier kunt u gezellig iets drinken en een hapje eten.


Laatste nieuws Het laatste nieuws plaatsen we op de website van HC Midden Zeeuws Vlaanderen. Klik hier om daar direct heen te gaan.

Sponsoren We hebben weer wat nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en daar zijn we ze zeker dankbaar voor. Bent u geïnteresseerd, neem contact met ons op info@hcmiddenzeeuwsvlaanden.nl.