Outdoor Eventing Westdorpe.

Een prachtig parcour, ideaal voor de beginnende ruiter en het minder ervaren paard.
De laatste voorbereidingen worden getroffen. We houden u op de hoogte via de website en Facebook voor het laatste nieuws.

Voor vragen kunt u ons bereiken via info@hcmiddenzeeuwsvlaanderen.nl.
Outdoor Eventing Westdorpe
Outdoor Eventing Westdorpe Voor de 3de keer komt Outdoor Eventing Westdorpe terug! De gehele dag is er volop ruimte voor de 3 disciplines van de paardensport. Springen, dressuur en cross komen allemaal samen op 4 september 2016. Haal het uiterste uit jezelf en je paard op onze prachtige locatie.

Accomodatie De gezellige sfeer en mooie omgeving maken van Eventing Westdorpe een bijzondere dag voor ruiter en publiek. Kijk je ogen uit bij de verschillende niveau’s en in de ruitersportzaak. Voor de jongste onder ons is er kinderanimatie en voor de volwassenen is de bar de hele dag open. Hier kunt u gezellig iets drinken en een hapje eten.


Laatste nieuws
Uitslagen De uitslagen 2016 vind je hier: uitslagen

Definitieve startlijst De definitieve startlijst en de cross route zijn beschikbaar. Ga direct naar de startlijsten.

Rubrieksveld Een nieuwe toevoeging in ons rubrieksveld dit jaar zijn de klasse M paarden en Z pony's. Daarnaast zijn er een aantal leuke, nieuwe en uitdagende cross hindernissen aan ons wedstrijdveld toegevoegd. Als klapper op de vuurpijl strijden de deelnemers in de klasse B en L rijdende voor een Zeeuwse vereniging voor het Zeeuwse Kampioenschap.

Sponsoren We hebben weer wat nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en daar zijn we ze zeker dankbaar voor. Bent u geïnteresseerd, neem contact met ons op info@hcmiddenzeeuwsvlaanden.nl.